fbpx

Cursul de Dream Management

Cursul de Dream Management este pentru tine dacă doreşti să aprofundezi ştiinţa şi practica realizării aspiraţiilor personale şi profesionale, în cadrul unui grup care îţi va potenţa parcursul prin încurajare, susţinere, conectare şi înţelepciune.  Oamenii care vin la acest curs îşi doresc mai mult sens în viaţă şi au senzaţia că pot să facă mai mult decât “atât” (orice este acest “atât” pentru fiecare dintre noi).

Musai să vii la acest curs dacă:

 • Speri că visurile tale vor ieşi din cotlonul în care stau pitite, pentru a-ţi aduce energie, bucurie şi un pic de magie.
 • Ai vrea să dobândeşti câteva abilităţi de bază ca să îi ajuţi pe cei din jurul tău să îşi realizeze visurile.
 • Vrei să fii parte dintr-o comunitate în care toţi cei de acolo vorbesc deschis despre aspiraţiile lor şi se ajută unii pe alţii să le realizeze.
 • Vrei să râzi, să te emoţionezi, să primeşti, să dăruieşti şi să îţi faci prieteni pe viaţă.

Unde are loc cursul de Dream Management?

Cursul de Dream Management are loc online, pe platforma Zoom. Pentru a participa, vei primi un link înaintea evenimentului. Ca să ai cea mai bună experienţă, este important să:

 • Te conectezi dintr-un spaţiu în care te aflii doar tu, ca să poţi să asiguri 100% privacy atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi participanţi: fiind un curs experienţial, este necesar să putem aigura cel mai înalt nivel de confidenţialitate;
 • Nu fii întrerupt/ă sau deranjat/ă şi să nu îţi propui să faci şi alte lucruri în timpul atelierului (ex. să găteşti, să mănânci, să ai grijă de copii, să întinzi rufele, să răspunzi la mesaje profesionale sau personale, etc.).
 • Ai webcam şi microfon pe care să le poţi folosi în orice moment. Toţi participanţii vor lucra cu webcam-ul deschis pe toată durata cursului. 

Cum se va desfăşura cursul de Dream Management?

Cursul este interactiv, alternând trei modalităţi de lucru: “pastile” de cunoaştere din ştiinţa realizării obiectivelor personale, reflecţii individuale (teme de casă) şi lucru în grup. Vor exista şase module:

 • În primul modul ne vom prezenta pe îndelete şi vom crea un “cerc” în care să ne simţim liberi să fim noi înşine, în forma noastră cea mai autentică. Pentru că asta este cea mai bună bază, atunci când vrei să creezi o nouă sau mai bună versiune a ta însăţi / însuţi.
 • Apoi, pas cu pas, vom aprofunda metoda COPIL pentru realizarea visurilor. COPIL e un acronim, în care C înseamnă “clarificare”, O înseamnă “obstacol”, P înseamnă “pas”, I înseamnă “Inimă Bună”, iar L înseamnă “Linişte”.
 • Vom învăţa să ne cunoaştem punctele forte (character strengths), să ne cunoaştem şi să ne îmblânzim sabotorii interni, să înţelegem cum funcţionează schimbările de comportament pe care dorim să le facem pentru a deveni persoana de care are nevoie visul nostru.
 • Vom învăţa să vorbim despre visul nostru, în mod clar, convingător şi entuziast, astfel încât cei din jurul nostru să se simtă inspiraţi şi nerăbdători să ne ajute să îl realizăm.

Vom lucra structurat, cu fişe de lucru şi chestionare de auto-cunoaştere validate ştiinţific, pe care le vom utiliza ca să ne pregătim pentru fiecare sesiune.

La fiecare întâlnire vei primi şi oferi resurse, ajutându-i pe ceilalţi participanţi să facă paşi spre visurile lor şi primind la rândul tău ajutorul lor. Cei curioşi şi iubitori de lectură, vor primi resurse bibliografice bogate, pentru a aprofunda şi continua călătoria, inclusiv după încheierea cursului.

De ce va funcţiona?

Atelierele şi cursurile de Dream Management funcţionează pentru că au o bază ştiinţifică solidă. Toate exerciţiile propuse sunt inspirate din cele mai recente cercetări din domeniul psihologiei pozitive şi al neuroştiinţelor. Câţiva dintre cercetătorii care ne inspiră sunt: Sonja Lyubomirsky (o somitate în studiul academic al fericirii), Shirzad Chamine (inteligenţa pozitivă), Susan Fowler (noua ştiinţă a motivării), Herminia Ibarra (tranziţiile în carieră), Heidi Grant Halvorson (realizarea obiectivelor propuse). La aceasta se adaugă experienţa celor peste 70 de evenimente de acest fel, la care au participat mai mult de 800 de persoane.

Cât costă?

Investiţia participantului este de 900 de RON. 150 de RON / întâlnire, pentru un număr de 6 întâlniri. Mult? Puţin? Dacă-i mult pentru tine, dă-mi de ştire şi găsim o soluţie: ne adaptăm cu toţii la vremuri de criză. Dacă-i puţin pentru tine, oferă un cadou cuiva care are mare nevoie de un aşa dar. Sau anunţă-mă pe mine, ca să creăm împreună o bursă de Dream Management pe care să o scoatem la mezat.

Când are loc următorul curs?

Următorul curs va începe de îndată ce se va contura o grupă de 8-12 participanţi. Ne vom întâlni seara şi / sau sâmbăta dimineaţa. Dat fiind că ne vom vedea online, e necesar să ai o bună conexiune la internet.

Înscrieri

Dacă eşti interesat/ă să participi, te rog completează acest formular de înscriere.

Întrebări frecvente (FAQ)

 • Câte persoane vor participa la acest curs?

Vom lucra într-un grup de 8-12 persoane selectate pentru a crea un grup armonios şi plăcut, în care fiecare persoană poate să fie sau să aducă o resursă pentru realizarea visurilor celorlalţi. Oameni faini, de orice vârstă şi orientare, care îşi doresc să mişte lucrurile din viaţa lor şi a colegilor de grup, pentru un maxim de efect pozitiv pe termen lung.

 • Cum te vei asigura că grupul este echilibrat şi armonios?

Eu sau o colaboratoare a mea vom avea o conversaţie iniţială cu fiecare participant în parte. Voi depune toate eforturile ca să mă asigur că acest curs este potrivit, în egală măsură, pentru toţi participanţii. În acelaşi timp, e important să existe un anumit nivel de diversitate, pentru a avea resurse eterogene în cadrul procesului de Dream Management şi pentru a putea să învăţăm lucruri noi unii de la alţii.

 • Este potrivit pentru mine acest curs dacă nu am niciun vis?

Daaaaaaaaa! Este foarte potrivit şi poate tocmai tu vei fi cel mai câştigat participant, pentru că activităţile pregătite sunt menite să te inspire şi să te ajute să primeşti noul în viaţa ta.

 • Pot să vin cu colegi de serviciu?

Poţi să vii cu oricine doreşti, dar aş vrea să ştii că pentru activităţi corporate sau de team-building am o ofertă de sine stătătoare, care e posibil să se poată plia mai bine pe nevoile voastre specifice. Dar hai să vorbim! Sunt sigură că o să găsim cea mai bună soluţie.

 • Am o întrebare care nu a fost adresată aici. Cum te contactez?

Aştept întrebările tale la adresa: [email protected]