fbpx

Care e visul tău?

Imaginează-ţi că Zâna cea bună decide să îţi îndeplinească trei dorinţe. Poţi să îi ceri orice: o călătorie în jurul lumii, să te căsătoreşti cu (sau să întâlneşti) persoana ideală, să câştigi mai mulţi bani, să ai un job mai interesant, să devii faimos şi respectat în domeniul tău, să publici cartea la care te gândeşti de 5 ani, să adopţi un copil, să îţi lansezi propria afacere.

Ce ai cere? Cum s-ar schimba viaţa ta dacă dorinţele ţi-ar fi îndeplinite? Ba mai mult: cum s-ar schimba viaţa ta dacă ai învăţa să fii Zâna sau Zânul cel bun, pentru tine şi pentru cei care îţi sunt dragi: iubitul / iubita, copiii, părinţii, bunicii, prietenii, etc.?

Zâna cea bună există, dar cel mai adesea doar în poveşti. În viaţa reală există programul de ‘Dream Management’, unde vii ca să îţi întâlneşti visurile: cele pe care le-ai îngropat bine într-un cotlon de minte, sau cele la care te gândeşti mereu dar nu mai crezi şi speri că se vor mai realiza în viaţa asta.

Foloseşte acest spaţiu pentru a ne povesti un vis al tău şi poţi să ai o reducere substanţială la următorul curs de Dream Management.