fbpx

Ce spun participanţii?

Dana T.

„You are so gifted în a pune lucruri contrastante împreună. În a le blendui și a le dă strălucire…. De aceea ești o magiciană a visurilor! Știi că există o cale pentru ce pare imposibil, impropriu, nerealist, incredibil….”

Anca Georgescu, Transylvania Animal Care

„Ca manager de organizație, stau la coadă și de-abia aștept. Spun asta pentru cine stă pe gânduri: e ceva nou, proaspăt, bine făcut, nu conține bazaconii de care e plină piața, pur și simplu te uiți în tine pentru binele tău și al celorlalți, dar o faci concret și cu rezultate repejoare și complet surprinzătoare”.

Flori, participantă la unul din atelierele de la Cluj

„Eşti foarte caldă! Un bun ascultător! Mă rog ca tot ce tu investeşti în ceilalţi să se întoarcă la tine înmiit! Ceea ce faci tu se defineşte ca ‘a construi aripi şi a pregăti pentru zbor!”.

Anca Ghearăsămescu, participantă la unul din primele ateliere de la Bucureşti

„Drumul de la vis la indeplinirea lui este atat de frumos! Dar cred ca stii deja asta. In urma cu cateva luni imaginea unui atelier de art terapie pe care sa il organizez independent de orice alta activitate profesionala a mea, parea ca este doar un lucru catre care sa visez. Acum este un eveniment real, care are numele si locul lui de desfasurare, are participanti care au facut visul posibil, este documentat cu poze, dar si cu emotii. Si este doar un prim capitol dintr-o poveste care incepe sa se scrie. De fapt, visul a inceput sa  devina real cand l-am scos din capul si sufletul meu, iar la workshop-ul de Dream Management am rostit cu voce tare lucrul la care visez. A fost si un act de curaj sa ma autoresponsabilizez cu ceva atat de greu si frumos. A fost minunat sa fiu alaturi de alti oameni care vibreaza la visurile lor, care te pot ajuta cu un sfat, o recomandare sau cu experienta lor. Impreuna cream realitati din visurile noastre. Tare multumesc!”.

Roxana

Primul lucru bun e că tu ai ales să faci seminarul / cursul ăsta. Transmiți energie bună, calm și echilibru. Cred că e un lucru tare important având în vedere că oamenii care vin la seminar trebuie să se simtă „în siguranță” înainte de toate. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că ne-ai pus să vorbim despre noi și să săpăm în amintiri și copilărie. Știam că urma să facem asta, să ne deschidem, tocmai de aceea am și venit, mi-am zis că poate dacă mă aud vorbind reușesc să îmi limpezesc gândurile în privința următorului pas profesional pe care ar trebui să-l fac care mă tot urmărește de câteva luni. Așa a și fost. Dar m-am întors acasă cu și mai multe întrebări, ceea ce înseamnă că rolul tău de coach și-a atins scopul, cel puțin cu mine. Vorbitul despre visuri și ascultarea poveștilor celorlalți a avut un alt aspect bun:  astfel am reușit să (re)văd și să conștientizez lucrurile frumoase din viața mea, pe care de regulă le uiți atunci când ești focusat doar pe întrebările care țin de traiectoria profesională. Uite că seminarul ăsta are rolul și de a ne face să fim grateful. Să ne oprim puțin din nebunia gândurilor și să fim mulțumiți cu prezentul din viața noastră. Bucureștiul ne amețește prea tare iar tu ai reușit să ții puțin timpul în loc. Exercițiul final (…) e minunat. Uneori, într-adevăr, trebuie să fiu/fim împinși de la spate ca să ajung/em la destinație. Ideea că am de respectat un deadline mă pune să fac treaba pe care o tot amânam.

Gabriela I., Marketing Manager

Cat de mult ma bucur ca te-am cunoscut si ca am participat la Dream Management! Feedback-ul meu legat de eveniment: mi-ai schimbat viata pentru ca m-ai incurajat acolo si atunci sa las sa curga liber in interior o energie. Energia aceea buna, pragmatica si o putere importanta, puterea imaginatiei. Simplu si la obiect, cum nimeni nu a reusit asta pentru mine. Oamenii de la curs s-au oferit sa imi indeplineasca visul de job shadow day si d-abia astept sa incep acest proces prin care sa cunosc oameni si experiente noi. Te voi tine la curent cu asta, sigur voi descoperi lucruri interesante.

Claudia, participantă la unul dintre atelierele de la Bucureşti

Salut! Iti scriu acum cat e totul proaspat. Ma bucur mult ca am venit si ca am cunoscut oameni noi. A fost super interesant si foarte amuzant pe alocuri. Aş fi vrut ca atelierul să dureze cel putin o zi, pentru ca este un subiect extrem de important pentru multi oameni, si o data inceputa discutia ai nevoie de mai mult timp sa te exprimi si sa te ajute cineva sa te focusezi. Am primul pas, insa in continuare am nevoie de mana ta magica. In cazul meu, sesiunea doi ar fi sa continui pe ideea de plan de bataie apropo de cum realizez visul, sa formulez ‘proiectul vietii’, sa ii dau in nume, un spatiu, un buget, sa ma gandesc la parteneri etc”.