fbpx

Curs

CURS DE DREAM MANAGEMENT 

Nivelul I (Dream Manager Asociat) 

La cursul de Dream Management (Nivelul I – Dream Manager Asociat) vei învăţa ce înseamnă să fii Dream Manager şi care sunt abilităţile de bază de care ai nevoie pentru a putea însoţi pe cineva (inclusiv pe tine însuţi / însăţi) în drumul spre visul său. Vei învăţa tot ce stă în spatele metodei COPIL, metodă creată de Mirela Oprea, pe baza cercetările ştiinţifice relevante acestui domeniu. Mai precis, te vei familiariza cu domeniul psihologiei pozitive, cu concepte din alte ramuri ale psihologiei, cu tehnici de dezvoltare personală şi cu elemente de neuroştiinţe care sunt necesare pentru a înţelege cum funcţionează creierul în prezenţa unei aspiraţii înalte, ce îl ajută şi ce îl “încurcă” din ceea ce fac oamenii care doresc să îşi realizeze visurile. Pentru a aprofunda toate conceptele, vei primi o bibliografie de curs, pe care vei fi încurajat şi susţinut (prin clubul de lectură ataşat cursului) să o parcurgi sau să o înţelegi din conversaţiile cu colegii care au parcurs-o. Dincolo de aspectele teoretice, la acest curs vom face multă practică, iar materialul de practică este reprezentat chiar de… visurile noastre.

Cum se va desfăşura cursul de Dream Management?

Cursul va avea două module faţă-în-faţă şi un modul online. Modulele faţă-în-faţă vor avea loc în weekend. Sâmbătă vom lucra de la 09.30 la 18.00 cu pauză de prânz, iar duminică vom lucra de la 10.00 la 16.00 cu pauză de prânz. Între module vom lăsa să curgă 6 săptămâni, în care fiecare cursant va avea de parcurs anumite teme de practică. Modulul online va dura 2 ore şi se va desfăşura prin intermediul platformei zoom. Fiecare cursant va avea un partener de practică şi învăţare. Pentru a primi certificatul de absolvire, fiecare cursant va trebui să prezinte un studiu de caz şi să susţină un discurs de 3 minute cu privire la un vis personal pe care doreşte să îl realizeze în următorul interval de timp.

Cât costă cursul de Dream Management?

Fiecare dintre cele două module faţă-în-faţă costă 490 de RON, în timp ce modulul online este gratuit. Se oferă discount de 20% pentru persoanele care se înscriu împreună cu cineva (una sau mai multe persoane).

Unde are loc cursul de Dream Management?

Cursul are loc la Timişoara sau la Bucureşti. În măsura în care se constituie grupuri interesate, cursul poate să fie organizat şi în alte localităţi din ţară. Pentru mai multe informaţii şi propuneri de colaborare: [email protected].

Când are loc cursul de Dream Management?

La Timişoara, urmatorul curs de Dream Management are loc în perioada 18 & 19 ianuarie (primul modul) şi 15 & 16 februarie (al doilea modul).

La Bucureşti, cursul se va desfăşura în perioada 1 & 2 februarie (primul modul) şi 14 & 15 martie (al doilea modul).

Cum te înscrii la cursul de Dream  Management?

Pentru a te înscrie la cursul de Dream Management de la Timişoara te rugăm să completezi acest formular.

Pentru a te înscrie la cursul de Dream Management de la Bucureşti te rugăm să completezi acest formular.

Ulterior, vei fi invitat/ă la o discuţie preliminară, pentru a ne asigura că acesta este cursul potrivit pentru tine. Nu e chiar o selecţie, pentru că oricine poate să dobândească abilităţile unui Dream Manager. Dar e important să creăm un grup plăcut şi armonios, cu oameni care se completează unii pe alţii, în timp ce se asigură şi diversitate şi zvâc pentru învăţare. În urma discuţiei preliminare vei primi detaliile pentru efectuarea plăţii. Dovada plăţii reprezintă garanţia că locul tău în grup este asigurat.

Ce înseamnă “Nivelul I – Dream Manager Asociat”

Momentan, Şcoala de Dream Management propune două niveluri de formare: Nivelul I – Dream Manager Asociat şi Nivelul II – Dream Manager Profesionist. Dream Manager Asociat este persoana care s-a familiarizat cu conceptele de bază ale “meseriei” de Dream Management şi care foloseşte abilităţile dobândite pentru a-şi îmbunătăţi propria viaţă sau pentru a ajuta benevol (fără un folos material) alte persoane care au visuri pe care doresc să le realizeze.

Pentru cine este relevant acest curs?

Cursul este relevant pentru toţi cei care doresc mai mult de la viaţă, dar nu doresc să se sacrifice pentru visurile lor. Vom învăţa metode prietenoase cu creierul şi cu rezervoarele noastre de voinţă şi energie. De asemenea, cursul este relevant pentru cei care doresc să devină o versiune mai bună a propriei persoane. Pentru cei pasionaţi de dezvoltare personală. Pentru cei care vor să îşi construiască linişte în suflet, să se conecteze cu resursele proprii, şi să îşi îndeplinească un vis pe care poate nici nu ştiau că îl au. Pentru cei care vor să râdă, să îşi facă prieteni noi pe viaţă şi să se lase încântaţi de frumuseţea peisajului uman. Cursul este foarte relevant pentru acei părinţi care vor să înveţe cum să îşi susţină copiii în realizarea visurilor personale, pentru cadre didactice care vor să cultive aspiraţiile înalte ale elevilor lor, pentru manageri care doresc să înveţe  o metodă inovativă de motivare a angajaţilor, pentru cei care doresc să îşi ajute partenerul de viaţă sau de afaceri să îşi urmeze visurile. Pentru oameni de toate vârstele şi orientările, care cred că viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea visurilor lor.

Cine susţine cursul de Dream Management?

Cursul este susţinut de Mirela Oprea. Mirela este licenţiată în psihologie şi ştiinţele educaţiei şi doctor în cooperare internaţională şi politici de dezvoltare durabilă. Încă din adolescenţă a lucrat în proiecte sociale, pentru a ajuta copiii dezavantajaţi din România. A lucrat pentru unele dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din România, din Italia şi din Belgia. Din octombrie 2018 îşi dedică întreaga energie proiectului Dream Management, prin care ajută oameni să îşi realizeze visurile. Face asta prin programe de grup şi sesiuni individuale, ea fiind psihoterapeut în formare, coach certificat şi consilier format la şcoli din România, Italia şi SUA. Mirela scrie pe blogul ei şi pe platforma republica.ro, fiind şi autoarea cărţii: “Dream Management – Fişa postului celor care aleg să fie managerii propriilor vieţi”. Mai multe informaţii despre Mirela sunt disponibile aici: www.mirelaoprea.com.

Despre programul de Dream Management

Programul de Dream Management s-a născut dintr-o întâmplare, atunci când Mirela a fost invitată să susţină o activitate de team building în cadrul unei organizaţii din Bucureşti. Inspirată de cartea “The Dream Manager” a lui Matthew Kelly, Mirela a creat un program de activităţi care a fost foarte apreciat şi pe care ulterior l-a descris într-un articol ce a generat un mare val de interes. În prezent programul are trei piloni principali: 1. Conferinţe, ateliere şi retreat-uri pentru toţi cei interesaţi de noua ştiinţă a realizării aspiraţiilor personale; 2. Activităţi realizate în cadrul companiilor pentru întărirea echipelor (team-building cu sens) şi creşterea motivaţiei angajaţilor; 3. Încurajarea aspiraţiilor tinerei generaţii prin programe derulate în şcoli şi licee, în colaborare cu companii care îşi doresc să “adopte” visurile elevilor dintr-o anumită şcoală, prin alocarea de resurse şi mentori. Programul este la început de drum, dar creşte organic datorită entuziasmului şi implicării celor care au avut prilejul să vină în contact cu acest concept.