fbpx

Preț

În anul 2017 îmi propun un experiment. Şi anume: preţul va fi stabilit de fiecare client în parte. Pentru că fiecare client are o capacitate financiară diferită, deşi cu toţii putem avea probleme care ne fac nefericiţi dacă rămân nerezolvate. Astfel, preţul se va calcula prin următoarea formulă:

preţ = suma cea mai mică pe care mi-o permit, dar cea mai mare pentru ca eu să simt că fac cu adevărat o investiţie în mine însămi / însumi’.

Clienţii foarte mulţumiţi vor avea opţiunea de a contribui la fondul ‘şedinţă în aşteptare’. Din acest fond voi oferi şedinţe de counseling pentru persoane a căror capacitate financiară este redusă (studenţi, voluntari, etc.) sau pentru oameni cu contribuţii deosebite în societate.

De asemenea, clienţii foarte mulţumiţi vor avea opţiunea de a contribui la un fond al formării continue. Şcoala de counseling Nardone Group, ale cărui cursuri aş vrea să le continui, e pur şi simplu uimitoare, dar costisitoare. Ca în orice alt domeniu, formarea continuă este extrem de necesară. În plus, în lipsa formării continue, calitatea serviciilor de counseling poate să stagneze sau chiar să scadă, datorită fenomenului de burn-out, care este un inamic real în toate profesiile psiho-sociale.

Datorită filozofiei de preţuri, ar fi posibil ca eu să nu pot să răspund tuturor solicitărilor, dar îmi propun să creez o listă de aşteptare care să ofere tuturor accesul la program.