fbpx

Consiliere cu mine

Putem lucra în două modalităţi diferite:


  1. Consiliere ad-hoc

Această modalitate de lucru constă într-o conversaţie telefonică, pe skype sau faţă în faţă, în cadrul căreia îţi ofer sugestii punctuale cu privire la organizaţii şi cauze pe care le-ai putea susţine, în funcţie de interesul tău personal pentru un domeniu sau altul. Aceste sugestii se vor baza pe experienţa mea de douăzeci de ani în domeniul social şi pe contactele pe care le am în rândul organizaţiilor şi al antreprenorilor sociali de încredere. Nu o să îţi sugerez să susţii o cauză fără ca eu să fiu sigură că resursele tale (bani, timp, contacte, etc.) vor fi bine folosite.

  1. Program de consiliere pentru donatori

Într-un proces structurat de consiliere, este nevoie de un pic mai mult timp. 3-5 întâlniri (de obicei pe skype), în timpul cărora vom descoperi împreună în ce domeniu doreşti să ajuţi, cum doreşti să te implici, care sunt valorile personale care te îndeamnă la implicare socială şi care este impactul pe care ai vrea să îl ai.

O să ai câteva teme de făcut, iar la finalul programului îţi vei fi conturat o misiune a ta de om care face binele şi vei avea un plan precis de acţiune care va cuprinde informaţii despre: tipologia şi valoarea donaţiilor pe care vrei să le faci, ce alte acţiuni vrei să întreprinzi în-afara de donaţii (ex. voluntariat, mentorat, etc.) şi cum vrei să comunici despre ceea ce faci aşa încât binele să se ‘viralizeze’ în jurul tău şi în societatea noastră.