fbpx

Atelier de Dream Management

Imaginează-ţi că Zâna cea bună decide să îţi îndeplinească trei dorinţe. Poţi să îi ceri orice: o călătorie în jurul lumii, să te căsătoreşti cu (sau să întâlneşti) persoana ideală, să câştigi mai mulţi bani, să ai un job mai interesant, să devii faimos şi respectat în domeniul tău, să publici cartea la care te gândeşti de 5 ani, să adopţi un copil, să îţi lansezi propria afacere.

Ce ai cere? Cum s-ar schimba viaţa ta dacă dorinţele ţi-ar fi îndeplinite? Zâna cea bună există… în poveşti. În viaţa reală există atelierul de “Dream Management”, unde vii ca să îţi întâlneşti visurile: cele pe care le-ai îngropat bine într-un cotlon de minte, sau cele la care te gândeşti mereu, dar nu mai crezi şi speri că se vor mai realiza în viaţa asta.

Ce se întâmplă la atelierul de Dream Management?

 • În primul rând, te reconectezi la visurile pe care le aveai în copilărie. Vei râde sau te vei emoţiona să îţi aminteşti de ele şi să le auzi pe cele ale celorlalţi participanţi.
 • Apoi, vei crea o listă a visurilor actuale.
 • Dacă nu ştii care îţi sunt visurile actuale, vino cu atât mai mult la acest atelier, pentru că vom face un exerciţiu practic, inspirat din psihologia pozitivă, prin care le vei aduce la lumină.
 • Vei învăţa despre fundamentele metodei COPIL de realizare a visurilor, creată de Mirela, pe baza evidenţelor ştiinţifice din mai multe domenii: neuroştiinţe, psihologie, management, etc.
 • Vei dobândi deprinderi de bază pentru aplicarea metodei COPIL, observând 2-3 exerciţii conduse de Mirela cu cei care doresc să împărtăşească un vis.
 • Dacă vei alege să împărtăşeşti un vis, vei primi idei, sugestii şi contacte din partea celorlalţi participanţi, astfel încât tu să fii cu un pas mai aproape de ceea ce îţi doreşti;
 • Vei face unul din cele mai importante lucruri (conform ştiinţei) pentru realizarea visurilor: vei identifica primul şi… cel mai mic pas;
 • Vei cunoaşte oameni noi cu visurile lor, care fac parte dintr-o comunitate crescândă de Dream Managers şi, dacă doreşti, te vei putea alătura lor.

Cât durează acest atelier?

Atelierul durează minim 3 ore şi maxim 4 ore, în funcţie de nivelul de profunzime pe care şi-l doresc cei care participă la fiecare atelier în parte. Rugăm participanţii să “bugeteze” patru ore, pentru a fi siguri că pot să participe la toate momentele atelierului.

Unde are loc atelierul de Dream Management?

Acest atelier are loc online, pe platforma Zoom. Pentru a participa, vei primi un link înaintea evenimentului. Ca să ai cea mai bună experienţă, este important să:

 • Te conectezi dintr-un spaţiu în care te aflii doar tu, ca să poţi să asiguri 100% privacy atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi participanţi: fiind un atelier experienţial, este necesar să putem aigura cel mai înalt nivel de confidenţialitate;
 • Nu fii întrerupt/ă sau deranjat/ă şi să nu îţi propui să faci şi alte lucruri în timpul atelierului (ex. să găteşti, să mănânci, să ai grijă de copii, să întinzi rufele, să răspunzi la mesaje profesionale sau personale, etc.).
 • Ai webcam şi microfon pe care să le poţi folosi în orice moment. Toţi participanţii vor lucra cu webcam-ul deschis pe toată durata atelierului. 

Când are loc următorul atelier? Cum fac să mă înscriu?

Următorul atelier va avea loc de îndată ce se va constitui o grupă de minim 10 persoane interesate. Ne vom întâlni fie într-o seară din cursul săptămânii (între orele 18.00-21.30), fie într-o sâmbătă dimineaţa (între orele 09.30-13.00). Dacă eşti interesat/ă să participi, te rog completează acest formular şi te voi anunţa de îndată ce s-a format grupa ta.

Cât costă participarea la un atelier de Dream Management?

Un atelier de Dream Management costă 50-200 RON, în funcţie de posibilităţi. Dacă nu sunt posibilităţi, hai oricum, pentru că visurile noastre sunt nepreţuite! Poate o să te surprindă această abordare în ceea ce priveşte preţul, aşa că aş vrea să clarific că eu sunt convinsă că oamenii sunt oneşti şi că fiecare va contribui corect. Am adoptat această abordare pentru că eu cred în frumuseţea tuturor visurilor şi în faptul că realizarea lor va creea o lume mai bună inclusiv pentru mine. Doresc ca banii să fie un mijloc şi o punte, mai degrabă decât o îngrijorare şi o barieră. În plus, doresc să ştii că donez o bună parte din încasările din programul de Dream Management.

Unde pot să citesc mai multe despre ce se întâmplă la un atelier de Dream Management?

 • Descrierea primului atelier de Dream Mnagement pe care l-am susţinut poate fi găsită aici.
 • Platforma republica.ro a creat un tag special pentru programul de Dream Management, unde am publicat numeroase articole, dintre care unele descriu diferite momente din atelierele de Dream Management: https://republica.ro/tag/dream-management
 • Desigur, găseşti mai multe informaţii şi pe secţiunea “blog” din acest site, precum şi pe pagina de facebook a programului.
 • Dacă doreşti o lectură mai lungă, cartea “Dream Management” vorbeşte pe larg despre conceptul şi practica de Dream Management. Cartea este disponibilă aici.